Lite søvn i natt

Mandag – 3 uker igjen så sommerferie!!

Hei alle sammen!! Jeg håper alle har hatt en super god helg, det har jeg nemlig hatt!!. Som alle vet jeg var ute i oslo på Lørdag på dagen og kvelden og det er ikke så ille være i Oslo. På dagen så hang jeg sammen med min assistent (blitt venn Mina ). Vi var i oslo frognerparken /Akerbrygge, i frogneparken så møtte vi på en god venninne av meg (Christine). Hun var der med moren sin, så snakket med de og ja det var koselig og hyggelig. Så på kvelden var jeg hos kompiser som hadde vors ( Andrus / Wang Bue). Så dro gutta videre til ut på Karl Johan ((LaWo). Der var det altfor mange mennesker og litt kaos syns jeg, ikke så lett komme i kontakt med nye mennesker eller noen!!. Så ja det var den helgen!..

I dag : I dag så våknet jeg kl 08 15, jeg fikk ikke sovet så mye i natt med tanke på varmen og hele pakken!!. Det er sykt varmt for tiden. Ellers så var det jobb (Fotball-SFO instruktør) den var fra 12 til halv 5, så var det Junior økt i dag ( Keeper-Trener) Den var fra 16 30 til 18 30.

Instagram folke91- https://www.instagram.com/folke91/​

Nå resten av kvelden blir det slappe av og se på ONE TREE HILL. Jeg er på sesong 1,og jeg er på episode 19. Jeg har sett litt i helgen noe jeg ikke skulle ha gjort men men.. OTH er spennende!!.

Ønsker alle en fin kveld!! Og jeg håper alle har hatt en god helg 🙂 !! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg