Det har vært en god uke men EN sliten en.

Ønsker alle en riktig god Super helg!! :). 

Hei alle sammen!! Unnskyld for ikke no Update i går på bloggen, jeg var ganske sliten fra kjøringen i går. Jeg hadde kjøretime den varte i 4 timer i går og glattkjøring i Hønefoss. Når jeg kom hjem så sovnet jeg og våknet rundt sånn i 7 tiden. Det har vært mye i denne uken her, mye treninger og mye jobb, men det føles veldig godt ettertid!! Blir sliten men føles godt!!. Men nå ET nytt innlegg.

I Dag : i dag så våknet jeg opp mellom 06 00 – 06 45, jeg dro på Sats / Elixia kl 07 30 også trente jeg i en time”S tid. Jeg har vært i utrolig god form for tiden og treningsformen er på plass. Ellers så var det SFO jobben ( Fotball-Instruktør) Den var fra 12 til halv 5, derfra så var det liten pause innimellom. Så var det trening for keeperne i klubben!! hadde den sammen med Jacob og Andreas, den var fra 18 00 til 19 00. 

Instagram folke91 – https://www.instagram.com/folke91/​

Resten av kvelden : ONE TREE HILL!! Verdens best TV”Serie. i hvertfall i min ungdomstid!!. One Tree Hill er så nydelig serie og utrolig bra, så jeg er kommet over 5 episoder og halvveis gjennom sesong 1.

Ønsker alle en fin super kveld! Og jeg håper DU har hatt en fin fin Uke 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg