ALT det du trenger å vite om meg

ALT det du trenger å vite 

Hei alle sammen Her er alt det du / dere trenger å vite om meg. 

Info  

Mitt Navn : Mitt navn er Mathias Folke Nordby 

Alder : jeg er 27 år gammel 

Status forhold : Jeg er singel

Høyde : Jeg er 175

Bor : Jeg har en leilighet / Bor alene. 

Min Personlighet 

Min personlighet : Jeg vil si jeg har en ganske god (Svigermors- drøm personlighet. Det tror jeg alle vil være enig om, i hvertfall de som kjenner meg godt og aller best!!. Og jeg har noen dårlige dager som gjør at jeg ikke har så veldig bra personlighet, og de som kjenner meg godt og aller best vil være enig om det. Det er noen dager ganger hvor jeg ordentlig ganske deprimert og nedfor lei meg da,  og da lar jeg det gå utover sosial media ( Få litt oppmerksomhet). 

Mine gode side ( Personlighet)  : Det er den beste!! Jeg får så godt humør av jobbe / være på feltet og ha vært på Sats / Elixia. Jeg for bedre selvtillit og da er jeg i godt humør og ja trives med livet og har det bra. 

Syndromet diagnosen Velo cardio faical syndrom 

Jeg har også en diagnose syndrom. Den heter velo cardio facial syndrom, jeg har ikke veldig mye av symptomene, Jeg var mye syk som liten og var ofte på sykehuset, men de fant ikke ut hva som var galt med meg. Mine foreldre søkte nye leger og lette etter informasjon og da jeg var 14 år fant de diagnosen på nettet. Diagnosen ble stadfestet med en blodprøve på Rikshospitalet. 

Jeg sliter veldig teoretisk / Matte / og ja jeg har lærevansker!! Jeg lærer ikke så fort som alle andre. Men jeg er veldig flink praksis det er jeg. Det var tøftt på ungdomsskolen og videregående. ( Forteller dette en annen gang).

Jeg har godtatt at jeg har syndrom og diagnosen. Og den stopper meg ikke i det hele tatt. Jeg står på som alle andre, og jeg jobber knall hard  som alle andre gjør. 

Min jobb : 

Min jobb er fotball Trener / Fotball Instruktør. Jeg er Fotball instruktør, jeg har jobbet der 8 /9 år nå og jeg har vært keeper-trener i 4 år. Jeg begynner vokse opp i rollene veldig bra!!! Spesielt keeper rollen. Det er det jeg ønsker og jobbe som og være keeper-Trener + være Instruktør. Jeg ser meg ikke jobbe noe annet enn Fotball.

Også har jeg gode kollegaer som har blitt til venner!!. 

Min Familie : 

Jeg er ganske nær min familie. Spesielt til Pappa Mamma og storebror!!. Og ikke minst resten!! Jeg har veldig stor støtte og alle backer hverandre i vår familie!!. 

Mine Venner : 

De Vennene jeg har er stort sett fra siden jeg ble ferdig med skolen!! Jeg har fortsatt kontakt med dem i dag. Noen har flyttet til bergen / oslo /utenlands så litt vanskelig og holde kontakten hele tiden eller henge med dem. Men jeg har de beste veninner / og Kompiser-

Følg meg på Sosiale Medier : 

Snapchat folke-91 Instagram folke91 –https://www.instagram.com/folke91/ 

Hvis det er noe mer du lurer på!! Bare still spørsmål.

1 kommentar

Siste innlegg