Jeg føler jeg ikke er bra nok for henne,

Jeg føler jeg ikke er bra nok for henne. 

Hei alle!!. Dette blir ikke så veldig langt innlegg. Dette er bare på en måte mer fortsettelese av fra forrige innlegg på ( Hun jeg er forelsket i) Og ja la oss bare kjøre på igjen. 

Som sagt jeg er veldig nervøs for og lage sånne innlegg fordi hun er jo innom og leser bloggen min. Jeg har ikke lyst og si hvem hun er noen vet hvem det er snakk om og noen trenger jeg ikke si hvem det er, det vet noen fra før av. 

Jeg føler jeg ikke er bra nok for henne. Hva jeg mener med dette er er fordi jeg har ikke utseende, eller ser bra nok for hun da. Så dette er det jeg føler.  hun har ikke sagt dette til meg, men det er det jeg føler og tror!!.

 

Jeg er ikke den som har størst selvtillit eller har godt utseende heller. Men jeg har i hvertfall mine gode side og det er personlighet og jeg prøver åå er en gentelmen.

🙂 

5 kommentarer
    1. Få opp selvtilliten. Det er ikke noe galt med utseendet ditt. Du ser kjekk og ok ut. Så det er nok helst selvtilliten din det er noe galt med. 🙂

    2. Hu ha ikke villa tilbringt tid med dæ, hvis hu ikke ha likt hvordan du ser ut. Alle tanka vi tenke e ikke nødvendigvis en sannhet. Så derre du mene om dæ sjøl e bare tull.

    3. Neste gang du ser i speilet, så må du heller si; «vettu, jeg er faktisk ganske kjekk», for utseende ditt er det ingenting galt med! Som sagt over, få opp selvtilliten! Det har du all grunn til 🙂 god helg videre!:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg