Bilder fra turen (Gran Canaria)!.

Back Blogging!.

Hei alle sammen! Yes da er jeg hjemme fra Gran Canaria. Jeg har vært der en uke omtrent og det har vært en fantastisk fin tur!. Kun sol og fint vær osv ikke noe klage på så det var deilig og slappe av å nyte fin været. 

“Jeg var der med Pappa Mamma Stian “Bror” Og Kjærsten hans Elisabeth også Randi (kusinen til Mamma) og Egil.  Vi bodde på Palm Beach Hotel fineste hotellet jeg har vært på. Jeg hadde eget rom, det var treningsstudio, basseng, spa, tennisbane og bordtennis, og sist ikke minst Sjakkbrett!. jeg var veldig aktiv hele uken! Jeg trente Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag og Lørdag.”

Være se god!. 

SOVEROMMET = Greit og ha et eget rom. 

SJAKK/BORDTENNIS = Det var også tennis bane i tillegg. Bror var best i sjakk og Fatter”n var best i Bordtennis. Ingen av oss var særlig god på vanlig tennis.

BASSENGET = Her så lå jeg hver dag!. Solte meg fra 12 til kl 5 hver eneste dag, og det var utrolig fint der! Stille og rolig ganske deilig faktisk,

TRENINGSSTUDIO = Her så var jeg hver dag. Jeg trente en time hver eneste dag ( Bortsett fra Fredag). På fredag var det spa og rolig avslappning jeg var veldig aktiv forrige uke!. 

Sånn da var dette greit!. Jeg håper dere likte bildene, jeg har mer på instagram og på høydepunkter. Det skal bli godt og jobbe igjen nå i uken jeg orket ikke jobbe i dag. Grunnen var at jeg kom hjem kl 5 på natten!. 

Snapchat folke-91 Instagram folke91 = https://www.instagram.com/folke91/

Har du vært i Gran Canaria ? 🙂 

 

    1. Vært på Gran Canaria noen ganger ja, og når jeg ser bildene dine så frister det veldig å gi en lang f.. i all snøen her å ta en tur. He he. Men men 😉 Håper dagen er god =)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg