Klubben i mitt hjerte.

Det handler kun om et lag i mitt hjerte. Det er et kjent lag, de har vunnet over 20 ligatitler i England. vunnet Champions League 3 ganger. Og de har hatt verdens best managere gjennom tidene. og utviklit unggutter som har blitt legender i klubben. Hatt superstjerner, skapt fotball – historie. 

Jeg snakker nemlig om Manchester United <3.  

 Ja greit de hadde ikke så bra sesong som var nå. det å ende på 7 plass i premier league er ikke godt nok og Mancehster United skal være der oppe og kjempe om ligagullet helt til siste slutt, men sånn ble det ikke år.

Men de slår alltid tilbake og når de alltid slår tilbake, da har de vunnet serien så man vet aldri fotball er rundt og alt kan skje.  

Jeg har vært Manchester United fan siden jeg var 7 / 8 år gammel. og jeg var jeg er fotball idiot kan alt om fotball vel nesten da, store forbilde mitt når jeg vokste opp = David Beckham. 

Når jeg vokste opp forgudet jeg David Beckham. Jeg tøyser ikke hva han gjorde fulgte jeg etter trenden, hvis han klippet seg skinnet gjorde jeg det, om han stripet håret sitt gjorde jeg også det. Jeg var utrolig stor beckham fan når jeg var yngre og når han spilte i Manchester United. 

Har du en fotball klubb i ditt hjerte da / Har du en yndlings spiller ? 🙂 

3 kommentarer

Siste innlegg