Det sårer meg veldig og det er vondt.

Håper det er en del her som er fotball Interessert  ! 🙂 

Altså det som skjer med Manchester United nå kalles ( Motgang). De har en ny trener nytt søtteapperat, og selvsagt trenger David Moyes tid å få i gang sin plan og spillestill. Men hvilke spillestil da ??.

Det å se Manchester United nå om dagen føles ikke riktig eller at de får noe mer ut av spillerene på laget. 

 Nå jeg sier ikke det er David Moyes sin feil. Det er spillerene som må ta en del av ansvaret, men hallo liksom dette er de samme 11 som vant Premier League i fjor med store marginer og det er bare helt merkelig å se dagens Manchester United lag fordel som i fjor. 

Jeg har vært Manchester United fan siden jeg var 9 år gammel. Og jeg må innrømme det er litt OK med litt motgang, det er OK med litt tap. Men det holder ikke og ligge på 6 plass og er på vei ut i Champions League.

Jeg blir lei meg og såret når jeg ser et Manchester United lag som ikke klarer og slå de lagene som de MÅ slå, eller klarer ikke gjennomføre en fin fotball kamp.

Jeg står bak det valget Sir Alex Ferguson har gjort han valgte : David Moyes som sin erstatter og jeg står bak David Moyes. Og det er en ting til som er svært viktig å gjøre når det er en tid som dette og hør på den beskjeden Sir Alex Ferguson gir her. 

  

#fotball #debatt #meninger . 

Hva mener du David Moyes må gjøre ?. Tror du han er riktig mann for Manchester United ?. Hvem Ønsker du skal erstatte  David Moyes ?.  

7 kommentarer
  1. Til syvende og sist er det Moyes som har ansvaret, det er han som bestemmer hvem som skal spille og ikke, hvordan de skal spille og ikke…Sir Alex vant Premier League med dette laget, og jeg forstår ikke helt valgene Moyes gjør noen ganger.
   Spillerinnkjøpene stiller jeg meg også litt kritisk til. Kjøpet av Fellaini mener jeg var et “deadline” kjøp, altså “vi må kjøpe noen før deadline, og jeg mener han ikke har prestert. Hva med Kagawa?! Han mener jeg er en klassespiller, men han blir brukt helt feil. Vi kan snakke om mange spillere her, men dette ville ha tatt tid..
   Jeg hadde ikke forventet en knall sesong av Moyes det første året, men jeg forventet Champions League spill neste sesong, det må man forlange av de regjerende mesterne. Det ser ikke ut at det kommer til å bli noe Champions League neste år, etter prestasjonen i ligaen. Får å komme dit må de vinne Champions League…med tap 0-2 borte mot Olympiakos…dette snakker for seg selv.
   Og så var det denne spillestilen. Jeg savner counter attack som United var knall gode på før i tiden…

  2. Kurt: Skjønner poenget ditt. MEN stort men her, Hvem skal liksom ta over ? Jeg vil ikke at United skal bli som City eller Chelsea og sparke trener hvert år fordi ikke det skjer noe fremgang.

   Dette vil ta tid og dette MÅ vi som supportere tåle, og heller stå bak David Moyes og stole på Sir Alex.

   Selvsagt vil jeg jo se United i Champions League og den “counter attack som United var knall gode på før i tiden”.

   Den kommer nok tilbake igjen etterhvert, nå får David Moyes se at Spillerene ikke er like gode nok som i fjor. Og kommer sikkert til å gjøre kjempe forandringer løpe av sommern.

   OG henter inn klassespillere, men “Belive” Jeg tror at Manchester United VIL slå tilbake neste år hvis ikke da, da er det ille ute men sånn er motgang sånn er fotballen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg