Ny kommende Fotball Stjerne

Føler lite respons på Fotball og lite interesse da men men, I Går så fikk altså Adnan Januzai sin A – Laget”s debutant, Er han nye kommende stjernen for Manchester United ?. Mange spekulerer i at han Blir den “nye Cristiano Ronaldo”.

( Man blir bare mer glad i han Adnan. Når han gjør slike ting på Old Trafford som han gjorde i går).

 

 #fotball #talent

                                      Hva syns du om Januzai / Tror du han blir den “Nye Ronaldo” ?  

  1. Akkurat han derre der kjenner jeg faktisk ikke til, men det er mange unge lovende debutanter der ute som virklig burde komme mer fram i lyset gjelder både premieru og champoins lieag og ikke minst norsk fotball, med tanke på at dem er ikke akkurat de beste i verden (Kan man trygt si etter VM biletten røyk) jeg perosnlg syntes de er nødt tel og få opp øya for de unge lovende som ikke engen nødvendighvis er på A-laga engang Norge er rett og slett for treige de holder tvis fast på gamle snar.
   Jegt utdaterte spillre og kan tape en del på det men jeg syns det og satse på unge ovende demutanter og spillere er bra jeg, sjøl om det er flere Gamle Gode der ute ogå
   Jeg som er Chelsea tilhenger så er jo jeg en stor John Terry fan ( har skjorta bl annet)
   Men det er jo såklart flere gode spillere der ute til og med på andre lag en Chelsea sitt 😛
   Også holder jeg jo med Ham Kam da har sett dem spille og fått noen autografer men ikke på hjemmebane da 🙁 men MÅ få det til snart :O
   Og har veldig lyst og dra tel London og se Chelsea på hjemmebane også, skulleegnetlig vor med avlstaninghjem bror min og bestefar has til london alt var så si klart og feridg til bstilng og alt penger og ikek misnt spenninga og gleden ved og faktisk vite at je sku dra dit men det hele stoppa seg da bestefarn skjønte at denne vennen var ei jente og sa da tel “bor” min at jeg IKKE fikk vere med for jenter hadde IKKE noe på en fotballstadio og gjøra om jeg sku vor med dro ikke han med barebanre sitt sååå da ble det ikke noe london tur men steike da var jeg forbanna da argh men men sjangsen byr seg vel forhåpentligvis senere, når noen vil vere med meg dit og se kamp 🙂 Har ikke akkurat flust med fotball venner(heller ikke forloveden)
   også slår angsten min inn noe på fly og såklart sosiale angsten ekke så lett aleine vaffal på et slik sted

  2. Hei,
   Mitt navn er Mona Svensen, og jeg jobber for Webpals, som er et internasjonalt online marketing firma. Vi er for tiden ute etter å finne nye annonsepartnere og lurer på om dette er noe som kunne være interessant?
   Det vi fra vår side er ute etter er en artikkel annonse, med helt enkle tekstlinker, og jeg så akkurat på folke91.blogg.no, og tenkte på innlegg som kunne passe. Et forslag er at artikkelen kan være tilknyttet fotball el.l.
   Dette er selvfølgelig kun en generell ide, og vi er veldig åpne for om du skulle ha andre forslag eller innspill!
   Prismessig er vi fleksible, og vi har i utgangspunktet ingen budsjettbegrensninger. Skulle du ha format preferanser kan vi også tilpasse oss.
   Jeg kunne som sagt veldig godt tenke meg å kunne få til et samarbeid, og det er bare å kontakte meg skulle du ha spørsmål eller annet du lurer på.
   Hvis dette er noe som hadde kunnet vært aktuelt håper jeg å høre fra deg!
   Med vennlig hilsen,
   Mona Svensen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg