Fotball – Min mening om Financial Fair Play

Jeg håper og tror at dette nye “Financial Fair Play” kommer til og funke veldig veldig bra for fotballklubbene hvertfall for de som er på høye nivå i de beste ligaene, Men jeg tror klubber eksempel som Manchester City, Chelsea, Real Madrid Paris GMA osv er en av de som kommer til og bli svekket av nye reglen av bruk av penger.

Og at Liverpool Manchester United og Arsenal vil komme godt ut av det her for de har veldig flotte regler under “Financial Fair Play”

Er helt sjuke summer som klubber kjøper spillere for og her er par av de :

Cristiano Ronaldo = 730.Mill

  Den sesongen Ronaldo hadde i United var klasse over uten tvil : 

Han scoret 31 mål for United på 34 matcher i 07 – 08 sesongen.

Cristiano Ronaldo Fikk også toppscorer tittlen og vant Champions League også Premier League med United i 07 – 08 sesongen.

Det var da ryktene begynte sikkelig og spre seg rundt om Ronaldo var på vei bort og ville ha nye “utfrodringer” Der og da, Og den sesongen var Ronaldo i en egen klasse men i 08 – 09 sesongen var han litt opp og ned også siste sesongen for Ronaldo i United og ble solgt for altså 730 Mill  til Real Madrid. 

Og hatt gode stunder i Real Madrid vunnet La Liga og Copa Del Ray.

Ryktes mye nå i disse dagene at han er misfornøyd i Real Madrid for øyeblikket og at kan “hende” muligens enn retur til Manchester United for 200 Mill.

Min Mening på det her – Jeg tror ikke at han “Cristiano Ronaldo” kommer tilbake til United, Hadde vært en glede å se han i United trøya igjen men tror neppe det skjer.

 Cristiano Ronaldo var i Manchester United fra 2003 til 2009 Fikk over 196 kamper og 84 mål for Manchester United stort savn <3.

  

Fernando Torres Fra Liverpool til Chelsea for 440 Mil. 

 El Nino.

Skal være litt forsktig her om Torres og Liverpool men jeg hadde stor sans for Torres har fremdeles sans for han men under sitt beste er vi alle enig om at i Liverpool 07 – 08 sesongen var Fernando Torres Outstanding måltyv han scoret altså 33 mål på 46 kamper i sin første sesong og satte sitt punktum på at han er en av de beste spissene i verden, Etter han gikk fra Liverpool til Chelsea i 09 -10 sesongen vel for meg kom det som et sjokk først og fremst, Chelsea kjøpte han for hele 440 milloner norske kr Han “Torres” hadde dårlig periode scoret ikke all verdens av mål, Og opplevde en del måltørke og press men 23 April 2010 fikk Torres endelig sitt første Chelsea scoring og åpen kontoen hans på mål.

MIn mening her – Jeg tror alle har sans for Torres i sitt hjerte og hver gang han scorer kommer et smil, Men 440 Milloner er sykt sum den tiden på Torres sitt form der å da ikke verdt ” 440 mil” etter min mening men han er en herlig personlighet spiletype som aldri gir opp og det skal han ha !!.

 El Niño De Oro “den gyldene gutten” 

 

Kaka AC Milan til Real Madrid for 640 mill.

 For en spiller Ricardo Izecson dos Santos Leite  “Kaka” er.

Jeg må bare spørre dere noen som husker Kaka på sitt beste ?? jeg vet i AC Milan så var han sykt god fotballspiller helt nydelig skills å se på han eide Champions League i 04 – 05  sesongen, Da viste han talente sitt på det beste det jeg husker aller best var at han senket United på egenhånd på Old Trafford kampen ente 3-2 men takket være Kaka sine 2 scoringer mot United vant AC.Milan 3-0 hjemme.

Han “Kaka” ble årets spiller i Italia i 2007, Han var i AC. Milan fra 2003 – 2009 Real Madrid kjøpte han for 640 mill.

Han har ikke fått vist seg så stort frem i Real Madrid trøyen helt enda på grunn av mye skader og lite spilletid, Men i 2011 hadde han sin beste sesong for Real Madrid.

Han “kaka har vunnet La Liga – Copa Del Rey med Real Madrid

Min Mening om Kaka og summen altså blir litt stum at han er verdt 640 Mill, Er ikke til og tro men all verdens han spilte på sitt beste i AC.Milan tiden sin der så han viste hva han er god for og talente han har er magisk, Men håper han viser det nå i tiden fremover i Real Madrid.

 Vil dette være sesongen Kaka vil vise seg frem ?? 

 

 Luka Modric Fra Tottenham til Real Madrid for = 300 millioner kroner. 

 Luka Modric. 

Han Fortjener det beste ikke noe mer og si på det Luka Modric er en fantastisk midtbane spiller men er han verdt 300 mill ?, Skjønner Tottenham godt da at de vil ha så mye for han “Luka Modric” men hallo jeg vil si kanskje 200 eller 140 for Modric.

Skulle ønske og se han i United Trøya men Real Madrid vel fortjent så her er det Luka Modric er kjent for og han er gud på midten min favorittotballspiller  uten tvil : 

Luka Modric <3 

 

Eden Hazard Fra Lilie til Chelsea for 300 millioner kroner

  Eden Hazard han er flott talent bare sjekk under her “klippet”

 

 

Den Klubben som har brukt mest penger og spillerkjøp : Manchester City.

   

Jeg innrømmer her nå jeg Misliker Manchester City måten de bruker penger på og kjøper men for all del flott klubb men de som styrer og alt det tullet har ikk sans for det :

De har kjøpt spillere som :

 Sergio Agüero for 355 mill. 

 Yaya Touré 270 mill. 

 Edin Dzeko 250 mill.

 

  David Silva for 200 mill.

 Samir Nasri for 230 mill.

Nå jeg er ikke allverdens flink på tall og matte men kan prøve og regne de spillerene City har brukt over 1 millard kr på Spillekjøp de siste 3 årene eller kvart da aner ikke uansett syns jeg synd på Manchester City fans da for de som spiller på Manchester City er kunn intressert i Lønna PR og Bonuser ikke noe Lojalitet i de disse spillerene her

Så jeg er for “Financial Fair Play”  

Håper alle dere skjønner hva jeg mener her og er dere enig at det er for mye overbetalte spiller kjøpt ?  

PS : om jeg har glemt og nevne noen fler navn  så bare ta nevn de folkens 🙂  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg