hits
Ting jeg ikke stresser med lenger! (Mathias Folke Nordby)

Ting jeg ikke stresser med lenger!

16.08.2016 Kl. 12:19 Personlig

2 ting jeg ikke stresser med lenger  !!.

Tenkte og dele dette med dere nå! Altså "2 ting jeg ikke stresser noe med lenger ". Jeg Stresser ikke noe lenger med særlig noe ting lenger!. Føler jeg har supert godt for tiden og nyter livet. 

 • Drømmekvinnen. 

Drømmekvinnen. Drømmekvinnen / Dama. Jeg fokuserer ikke så mye på det lenger. Om hun dukker opp eller jeg finner hun, det stresser jeg ikke noe med lenger eller bruke tid på det. I øyeblikket så er mitt fokus på meg selv og hva jeg gjør.

 • Festing / Ut på byen. 

Jeg har aldri vært på ute på byen før. Men jeg har vært med på par fester osv, jeg har bare ikke drukket Alkohol. Jeg drikker aldri eller vil heller ikke. Jeg bryr meg ikke så mye lenger om det. Jeg ville være med men, når det gjelder det så er det greit. "altså festing". Nå føler meg veldig voksen da og tenker mye på jobb og mer mye på noe annet!..

Sånn :) !. 

 

liveterherlig93

 • 16.08.2016 / / kl. 12:23

 • greit og vente til du finner den rette:) enig her lite festing her og, men fester og drikker når jeg føler for det!
  Fyrstikk

 • 17.08.2016 / / kl. 14:38

 • Så bra at du nyter liver og har det bra!

  Det er flott at du gjør det du selv vil. Jeg syns det er helt greit å ikke drikke alkohol eller gå på byen. Så lenge man har det fint så ser jeg ikke alkohol som et 'must' når man er på fest. Selv er jeg glad i øl - men har 'vokst' litt fra meg det med å drikke så store mengder alkohol. Stemningen er som regel på topp jo nærmere edru jeg er.

  Stå på! :-)