hits
Urettferdig kritikk (Mathias Folke Nordby)

Urettferdig kritikk

15.08.2015 Kl. 13:29 Fotball

Okay litt seriøst her nå. 

Jeg mener det er urettferdig kritikk mot Manchester United De er solide bakover. Ja man forventer bedre spill fremover og mye mål. Men husk i 2007/2008 sesongen vant de the double like dårlig start, scoret ikke så veldig mye mål heller..

Også skal man huske at Tottenham og Aston villa er ingen lette kamper. 

Det er nye spillere inne i laget som trenger også tid, det er så mye som må på plass samme som i fjor. Jeg er kjempe fornøyd med Schneiderlin, Darmian, Romero de nye gutta er jeg imponert over. 

Memphis trenger tid. Wayne Rooney starter ikke sesongene alltid like bra så formen kommer !!, bare føler jeg trenger og si noe her nå. Jeg er så lei av at uansett Manchester United tar 3 poeng så blir de kritisiert. 

De er solide bakover slipper til lite sjanser for motstanderen. Og angrep spillet vil komme etterhvert. 

Lise Lindblom

  • 15.08.2015 / / kl. 14:45

  • Et fotball lag kan ikke alltid være de flinkeste, noen blir kjøpt bort eller "pensjonerer seg" og med de nye inn så trenger de tid som du sier til å komme seg inn i teknikkene og lagsamarbeid - spillet. De som er best nå, trenger ikke å være det om ett år eller to, slik er jo det bare. Personlig har jeg ikke noe favoritt lag sånn egentlig, men følger alltid med de store kampene hvor de lagene som alltid stå på top 5 hver gang er med :) Ha en fin lørdag!