hits
Velkommen til Manchester United (Mathias Folke Nordby)

Velkommen til Manchester United

02.09.2014 Kl. 10:35 Fotball

Våknet opp i dag tidlig å så Radamel Falcao har signert for Manchester United "låne avtale". Men Man United har opsjon på kjøp da hvis de vil kjøpe Falcao neste overgangsvindu . 

 

Men Radamel Falcao er ikke den eneste Manchester United kjøpte i går. Man United hentet også en nederlender Daley Blind fra Ajax, dette her tror jeg blir veldig godt kjøp han kan spille back, og både midtbane også. 

Manchester United har brukt syke summer i år. Men fotball er blitt Buseniss og da er det vanskelig å få spillere lave summer eller bli enige, men men hva kan man gjøre med det ?.

Uansett som en Manchester United supporter så er jeg veldig fornøyd med de spillerne som har kommet inn : Luke Shaw. Ander Herrera. Marcos Rojo. Angel Di Maria.

     

#fotball #sport

Hva er din mening om disse kjøpene da ?.  

Malene Nilsen

 • 02.09.2014 / / kl. 19:55

 • Du har en bra blogg! Stå på masse videre :)
  Frode

 • 02.09.2014 / / kl. 23:29

 • United har kjøpt mye kvalitet, men er usikker på om de har styrka rett posisjoner. De burde absolutt fått inn en ny midtstopper, og helst en terriertype på midten. Blind kan være midtbaneanker, men han er ingen vaktbikkje type Roy Keane eller Paul Ince. En slik spiller mangler United pr i dag. Ellers kan det bli trangt framover på banen. Skal både Falcao, Rooney, Van Persie, Mata, DiMaria og Januzaj få nok spilletid til å holde dem fornøyde, kan laget fort bli framtunge.

  Men for all del, en midtbane med Blind, Herrera, DiMaria og Mata lukter det fugl av! Og med Falcao og Van Persie/Rooney på topp, bør det bli mål av det. Men jeg tror DeGea kan få en travel sesong.
  Renate Husby

 • 03.09.2014 / / kl. 22:52

 • (y)