hits
La nå gutten få være i fred. (Mathias Folke Nordby)

La nå gutten få være i fred.

23.08.2014 Kl. 14:37 Fotball

Jeg håper det er noen interesse for fotballen her inne, pleier vanligvis ikke gå så bra med "fotball - innlegg". Men men det er noe jeg brenner for å jeg er fotball idiot som bare det !!. 

Alle sammen her kjenner til Martin Ødegaard ikke sant ?.  15 åring på Strømsgodset herjer i tippeligaen, og har all fokuset på seg. Det er ikke bare talentet hans som imponerer meg, men hvordan han takler all oppmerksomheten og fra media. Det er noe spesiell ved Martin Ødegaard.

Han lar seg ikke rive av oppmerksomheten, han tar ikke helt av heller !!.  

Men en beskjed til media og pressen :  La nå gutten få være i fred. Det er så typisk pressen og media, la nå gutten få være i fred la han spille fotball. 

Storklubber jakter på en 15 åring fra norge liksom hallo ?. Det er bare helt sykt å tenke på men han fortjener det han ( Martin Ødegaard), Real Madrid, Manchester United, Bayern Munchen, Barcelona osv. Alle de er interessert i denne unggutten.

Og han er fra Norge !!..  

Mange spår at  Martin Ødegaard blir nye Lionel Messi, eller kanskje enda bedre. En ting er helt klart. : Blir spennende å følge han videre om tar de stegene og blir en av de verdens beste fotballspilleren i verden.

Hva tror du ?. Tror du Martin Ødegaard kan ta steget ?.