hits
Noen fotballspillere er bare le av. (Mathias Folke Nordby)

Noen fotballspillere er bare le av.

02.05.2014 Kl. 14:11 Fotball

Å Herregud her har vi en fotballspiller som er ung og talent Paul Pogba er 21 år. Han er nå i Juventus og er regnet som de 20 beste ung gutta i verden, han var i Manchester United 2009 helt til 2012.

Når han var i Manchester United som 18 åring klagde han på spilletid og ville ha mye lønn, for all del jeg skjønner jo hvorfor spilletid men lønn ?. Hallo liksom hvorfor bare ikke nyte drømmen i mens man er i en stor fotball klubb som Manchester United er ?.

For all del det å være i Juventus er en drøm også, men Serie A er ikke verdens beste liga i min mening.  Under et intervju med BBCs World Football Focus. så sa Paul Pogba = Manchester United er en stor klubb, men man må tenke på seg selv. Man må spille. Treneren sa at det kom til å bli plass for meg, men jeg fikk ikke spille. De ba meg også om å trene i treningsstudio en uke, men da svarte jeg «Jeg er ikke en idrettsutøver. Jeg er en fotballspiller».

En ting jeg reagerer på dette er beskjeden = "De ba meg også om å trene i treningsstudio en uke, men da svarte jeg «Jeg er ikke en idrettsutøver. Jeg er en fotballspiller»."

Jeg sier bare vær så snill herregud er dette her seriøst ?.

Se på Cristiano Ronaldo. Han trener hvertfall hver eneste dag. Han bygde seg opp i mens han var i Manchester United også. alt handler ikke om og date modeller, eller kjøre dyreste bilen i verden, eller feste hver eneste dag. 

Unnskyld meg men jeg blir bare kvalm av sånne primadonna typer altså.  

Stina

  • 02.05.2014 / / kl. 14:28

  • Haha, kongekommentar. "Jeg er ikke idrettustøver" Hva er de da? Kontorister? Kjære vene, ikke rart de triller av banen med diverse skader etter fem minutters spill.
    Ann-Elin

  • 02.05.2014 / / kl. 16:13

  • "Jeg gidder ikke å prøve å forbedre meg, jeg er allerede perfekt" - var det det han egentlig mente?