hits
Kosthold's Planen Min (Mathias Folke Nordby)

Kosthold's Planen Min

30.06.2013 Kl. 13:58 Trening og Råd.

Jeg Har nå altså holdt på i en over uke , Holdt meg til Kosthold's Plan og la meg si det slik, Det funker veldig bra og ser bra ut , Hva det innebærer og hva jeg spiser hvis noen lurer på det så godt nevne par ting på lista..

 Vann = > Drikker mye vann, Drikker Vann hverdag, Holder meg til det og drikker ikke noe Brus eller noe annet, Bare vann. 


Mat = >  Spiser mye masse hvis av protiner Kjøtt, Kylling, Fisk Osv, Veldig sunt også, Også spier jeg yogurt, Frukt, Banan, Også Eple da,  er veldig godt og sunt.  

Jeg da, Jeg prøver noe nytt nå om dagen, Spise mer sunt og godt mat, Også i tilegg trener jeg mye om dagen så føler jeg at hvorfor ikke bare prøve å se hvordan det går ?? Liksom så over en uke har jeg holdt på med det "Kosthold' S Planen min, Og ser bra ut. Har holdt meg til det hverdag også, , Så happy smil :)..

: " Igjen Jeg gjør det her ikke for å gå ned i vekt, Men for holde meg i form og leve mer sunnere og sunt liv da, Men kan kose meg litt av og til i helgene, Bare i helgen kan jeg kose meg med godteri og ja vil ikke helt overdrive det her :) !! "

                                                                      :) ! <3 

 

dinaenorheim

  • 30.06.2013 / / kl. 16:32

  • åh, så flink du er da! :) jeg prøver også å ha et sunt kosthold :)
    Mathias Folke Nordby

  • 30.06.2013 / / kl. 20:27

  • dinaenorheim: <3 :), Flink du også da Dina :D <3