hits
Ny Revolusjon i Fotball - Europa ? (Mathias Folke Nordby)

Ny Revolusjon i Fotball - Europa ?

26.04.2013 Kl. 11:38 Fotball

Regner med at ikke det blir så mye respons / eller interrese, Men håper noen liker innlegget hvertfall og syns det VAR interesant.

Denne uken her så vi at lag som Barclona / Real Madrid tapte for Bayern Munchen og Dortmund i Champions League, Er dette starten på en ny Revolusjon ?? Vi har sett Italia / Spania Og England de siste årene er Tyskland det neste ??.

Bayern Munchen 4 - 0 Barcelona..

 

Borussia Dortmund 4-1 Real Madrid
"Arjen Robben var strålende under matchen mot Barcelona i tillegg flere spillere, Og for Dortmund var Robert Lewandowski i scoringshumør og scoret hele 4 mål i matchen mot Real Madrid" 

 

Men det som er imponerene er at de slår stor lagene Barcelona / Real Madrid med så stor sifre og tok ut Messi så Ronaldo ut av matchen også noe som er ikke så LETT og gjøre de stoppe Messi å Ronaldo, Fikk ikke så mye til de 2 Stjernespillerne så all ære til Bayern og Dortmund.

Hva nå ??  

 

Så jeg tror det blir Bayern Munchen og Dortmund i finalen i Champions League jeg ser ikke for meg at Barcelona greier og komme tilbake fra 4-0, Eller at Real Madrid vinner over Dortmund som leder 4-1, Er ikke bare det at Bayern Munchen og Dortmund har slått de 2 største lagene.

Men er måten de gjør ting på i Tyskland som i regel med, Økonimien  / Tilskuere / spillekjøp / Lønn /, Man ser jo at de Tyske lagene er veldig flink på visse ting.

I det siste så har man nok hørt at Bayern Munchen har kjøpt spillere som Mario Götze for millioner norske kroner, Er det noe tillfelle ?? Nei så klart ikke fordi at nå har jo Bayern Munchen en ny Manager og det er jo selveste Pep Guardiola.

 

Og med Pep som Manager for Bayern Muchen så blir det ingen tvil om at her er det noe spennende som skjer i "bundesligan", Men er jo ikke bare Bayern Munchen / Borussia Dortmund Det handler om da det er jo lag som Schalke 04 /  Hamburger SV / Bayer Leverkusen / og enda fler.

I det siste så er jo en del Norske spillere som nylig spiller i Tyske ligaen, Vegar Eggen Hedenstad / Mohammed Abdellaoue / Per Ciljan Skjelbred Håvard Nordtveit og Mathis Bolly spiller i bundesligan, Det er jo veldig bra liga og hvis jeg hadde vært fotball spiller å i god utvikling ville jeg valgt Tyskland helt ærlig..

 Tror Tysk fotball kommer til og ta Europa med storm å imponere den fotballen de holder på om dagen, Og gjennom tid vil best i verden. 

perfect2me

  • 26.04.2013 / / kl. 12:41

  • :-)
    Emilie-Therese ¢¾

  • 26.04.2013 / / kl. 13:33

  • Håper du får en super start på helgen! :)